Program

Vårprogrammet 2023!


Hej alla medlemmar i Gotlands Guideförening!

 

För några veckor sedan hade vi årsmötet och vi som blev valda in i styrelsen tackar för förtroendet. Årsmötesprotokollet lägger vi ut på hemsidan. Vi skall fira i år! Föreningen fyller 40 år! Reservera redan nu söndagen den 10 september!

 

Olle Hammar, vice ordförande i församlingsrådet meddelar med glad röst att nu är vägen upp till Slite kyrka framkomlig även för bussar! Han hälsar att det går bra att boka visning på telefon 073 3357791. 

 

Några av vårens aktiviteter:


Ada Block på länsteatern!

Torsdagen den 27 april kl 19.00. Länsteatern på Gotland, Föreställningen om Ada Block till rabatterat pris.

Anmälan genom att maila annabritta@vonschulman.se och swisha 260kr till 123-589 04 96 Guideföreningen senast 27 mars ( begränsat antal biljetter).


Boge Bränneri och Krampmacken.

Lördagen den 22 april kl 15.00- 18.00.

En kul kombo där vi börjar med en visning på destilleriet, därefter förflyttar vi oss och får en rejäl inblick av Erik Broström om rekonstruktionen av ett gammalt vikingaskepp och som i början av 1980 talet seglade från Gotland via floderna i öst mot det vikingatida Miklagård.

Anmälan görs till Bengt Lingström: bengtlingstrom58@gmail.com eller 072 0047538.

Samåkning är att rekommendera så meddela vid anmälan om det finns plats i just Din bil eller om Du behöver åka med någon. Destilleriet kan ta max 30 personer så där gäller först till kvarn, däremot finns det gott om plats på föreläsningen i Boge Bygdegård så då går det bra att ansluta16.30.


Örtagården i Botaniska Trädgården i Visby.

Torsdagen den 1 juni klockan 15.00.

Vi är glada att kunna bjuda in till en vandring i den delen av Botan och få riktigt mycket lärorik och nyttig information av Maria Ahlsten, apotekare och mycket kunnig om örter och medicinalväxter. Ingen föranmälan krävs, samling vid paviljongen.


Föreningen fyller 40 år! Reservera redan nu söndagen den 10 september!


Varma hälsningar

Styrelsen GGF